Bel: 0117-383787 of kom gezellig even binnen lopen

De online shop van Slijterij De Vuurtoren, Het Meisje van de Slijterij

The Glenrothes 10 years old, 70 cl., 40% alc

Speyside Single Malt Scotch Whisky

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 43,99

 

In onze winkel in Sluis heeft u nog veel meer keus!

Details

Details

Smaken van vanille, zandkoekjes en citroen; een perfecte introductie van de single malt voor degenen die graag de wereld van whisky willen ontdekken.

In het in Speyside gelegen dorp Rothes, heeft de Glenrothes distilleerderij sinds 1879 met zorg en in stilte een opmerkelijke single malt whisky geproduceerd.
Tegenwoordig worden de whisky’s nog op precies dezelfde manier als jaren geleden gemaakt; water wordt onttrokken uit vijf lokale waterbronnen en gedurende de hele productie gebruikt als onderdeel van het rijpingsproces. Dit nadrukkelijk langzame proces geeft vorm aan de unieke stijl en karakteristiek van de drank. Met rijpen van de whisky in eikenhouten sherryvaten uit de Jerez regio in Zuid-Spanje, tevens een bijzonder kenmerk van de Glenrothes single malt whisky, wordt het proces afgesloten. 

“De Glenrothes whisky’s worden gemaakt met de grootste zorg en eerlijkheid door hen die echt weten wat er voor nodig is om kwalitatief goede whisky te maken” – Gordon Motion, Master Whisky Maker.

Reviews

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: The Glenrothes 10 years old, 70 cl., 40% alc

Design: DC-Webdesign.nl