Bel: 0117-383787 of kom gezellig even binnen lopen

De online shop van Slijterij De Vuurtoren, Het Meisje van de Slijterij

Sailor Jerry Spiced Rum, 70 cl. 40% alc.

Sailor Jerry Spiced Rum is een authentieke, stoere spiced rum, geinspireerd door de waarden van de vader van old-school tattooing, Norman “Sailor Jerry” Collins.

Door de harmonieuze zachtheid en de gedurfde kracht om op te vallen, is Sailor Jerry een veelzijdige kruidige rum, die zowel puur heerlijk smaakt als met klassieke mixdrankjes en in cocktails.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 20,99

 

In onze winkel in Sluis heeft u nog veel meer keus!

Details

Details

Sailor Jerry Spiced Rum is gecreëerd om het nalatenschap van Norman “Sailor Jerry” Collins, grondlegger van de old-school tattoo te eren.

De ultieme vorm van kunst is diegene die je emotioneel raakt en Jerry was hierin de meester.
Decennia na zijn dood is zijn werk vandaag meer populair dan ooit te voren: kleurrijk, ondeugend, en delicaat. Op je muur of op je arm, of op de Sailor Jerry fles, de tekeningen van Sailor Jerry zorgen voor betovering.

Sailor Jerry Spiced Rum wordt gemaakt met dezelfde standaard: met respect voor old-school traditie.
Eeuwenlang genoten scheepslieden van dagelijkse rantsoenen overproof rum. Om de smaak van de rum heerlijk zacht te maken, voegden de matrozen de vaten kruiden en specerijen uit de buik van het schip toe aan de rum in de vaten.
Sailor Jerry wordt op dezelfde authentieke manier gemaakt, om de old-school tradities van “spiced” rum in ere te houden.

Reviews

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Sailor Jerry Spiced Rum, 70 cl. 40% alc.

Design: DC-Webdesign.nl