Bel: 0117-383787 of kom gezellig even binnen lopen

De online shop van Slijterij De Vuurtoren, Het Meisje van de Slijterij

Chichibu Whisky Tasting Event 4 oktober 2019 Breskens

Onlangs werden we benoemd tot 'Official Chichibu Store'.
Chichibu is uitzonderlijke Japanse whisky.
Er komen binnenkort zes exclusieve Chichibu-whisky's bij ons binnen, ze zijn -helaas voor de liefhebbers- wel heel beperkt leverbaar.
Toch gaan we bij voldoende interesse in samenwerking met Salud Distribution op vrijdagavond 4 oktober van elk een fles opentrekken en proeven.
We zullen die avond een presentatie geven over Chichibu en de jonge geschiedenis van deze snelrijzende Japanse ster aan het whiskyfirmament.
We hebben minimaal 20 deelnemers nodig om deze avond te laten doorgaan (maximaal 32) en de aanwezigen krijgen als eerste de mogelijkheid de schaarse beschikbare flessen voor een goede prijs aan te schaffen via het bestelformulier dat aan het einde van de avond wordt uitgereikt.
Van sommige kwaliteiten krijgen we maar enkele flessen, bij meer interesse dan beschikbare flessen gaan we die avond ook loten wie ze mag kopen.


Deze avond gaat door bij minimaal 20 deelnemers, maximaal 32. Lokatie: Proeflokaal de Vuurtoren, Oranjeplein 5, 4511 CK Breskens. Aanvang: 20 uur. Graag vooraf betalen, na betaling is de reservering een feit.

Voor de line-up: Klik hieronder even op 'details'.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 75,00

 

In onze winkel in Sluis heeft u nog veel meer keus

Details

Details

Line-up:
Chichibu Ichiro's Malt Wood Reserve
Chichibu Ichiro's Malt Mizunara Wood Reserve
Chichibu Double Distillers
Chichibu Malt & Grain
Chichibu Malt & Grain Limited Edition
Chichibu The Peated 2018

Ichiro Akuto, kleinzoon van de oprichter van de Hanyu-distilleerderij, besloot in 2007 om een ​​nieuwe whiskydistilleerderij te bouwen 100 kilometer ten noordwesten van Tokyo, in de stad Chichibu.
Gelegen in de buurt van de oude Hanyu-distilleerderij, waar het lokale klimaat met strenge winters en hete natte zomers zorgt voor de rijping van de whisky's die in Chichibu worden geproduceerd.
Ondanks hun jonge leeftijd, de productie begon in 2008, worden de whisky's van Ichiro Akuto wereldwijd hoog gewaardeerd.
De kleine distilleerderij in Chichibu produceert small batches maar de resterende oude voorraden van Hanyu, Kawasaki en Karuizawa die ter plaatse liggen opgeslagen stellen Ichiro in de gelegenheid zeldzame en uitzonderlijke malt whisky's te maken.

Reviews

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Chichibu Whisky Tasting Event 4 oktober 2019 Breskens

Design: DC-Webdesign.nl