Bel: 0117-383787 of kom gezellig even binnen lopen

De online shop van Slijterij De Vuurtoren, Het Meisje van de Slijterij

Proeflokaal

In Breskens aan het Oranjeplein beschikken we vanaf maart 2017 over een bijzonder cursus & proeflokaal waar we proeverijen en masterclasses organiseren.

Ook kunt u bij ons een proeverij op maat bestellen voor groepen van minstens 10 en maximaal 50 personen. Van een proeverij voor de beginnende wijnenthousiast tot een themaproeverij dessertwijnen. Van een whiskytasting tot een G&T of rum masterclass. U zegt het maar.

In ons proeflokaal in Breskens is het minimaal aantal deelnemers voor een proeverij op maat altijd 10. Bij minder dan 10 deelnemers worden er 10 deelnemers berekend.
Neem tijdig contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

Proeverijen op lokatie zijn ook mogelijk. We rekenen dan het tarief voor 30 personen, ook als dat er minder zijn. Voor elke persoon boven de 30 worden extra kosten berekend en de reiskosten worden doorberekend.

Proeverijen en Masterclasses zijn mogelijk op maandag t/m vrijdag. Op zaterdag en zondag verzorgen we geen proeverijen. U kunt op die dagen uiteraard wel in onze winkel in Sluis terecht die zeven dagen per week is geopend.

Agenda (voorlopig):

We zijn tijdelijk overgestapt op online tastings: Koop vooraf het pakket, Log in in onze Zoom-proefruimte en doe mee vanaf de bank! 

Vrijdag 6 november 21 uur: Diageo's Distillers Editions met Herman van der Meij
Vrijdag 27 november 21 uur: Glengoyne-Tamdhu-Smokehead met Gordon Dundas live vanuit Schotland 

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Design: DC-Webdesign.nl