Bel: 0117-383787 of kom gezellig even binnen lopen

De online shop van Slijterij De Vuurtoren, Het Meisje van de Slijterij

John Walker & Sons Odyssey, 0,7 ltr., 40% alc.

Wordt uitgeleverd vanaf 6 juli!
De zeldzame triple malt blend.
John Walker & Sons Odyssey is een zeldzame triple malt whisky geïnspireerd door Sir Alexander Walker, een whisky-pionier die nieuwe normen stelde aan luxe.
Meester-blender Jim Beveridge heeft de beste malts geselecteerd uit drie distilleerderijen, welke hij “verborgen schatten” noemde, en waarmee de eerste triple malt Scotch whisky van Johnnie Walker & Sons vervaardigd werd. John Walker & Sons Odyssey wordt aangeboden in een prestigieuze karaf.
Het bejubelt de fantastische reizen uit het leven en het succes in ondernemen.
Het brengt de zo kenmerkende grootse, krachtige smaken van de House of Walker tot leven en biedt uitzonderlijke soepelheid.


John Walker & Sons - Odyssey from ART & GRAFT on Vimeo.

Beschikbaarheid: Uit voorraad

€ 760,00

 

In onze winkel in Sluis heeft u nog veel meer keus!

Details

Details

John Walker & Sons Odyssey wordt aangeboden in een prestigieuze karaf. Het bejubelt de fantastische reizen uit het leven en het succes in ondernemen. Het brengt de zo kenmerkende grootse, krachtige smaken van de House of Walker tot leven en biedt uitzonderlijke soepelheid. Proefnotities: Geur: De geur is zeer rijk en betoverend met vleugjes honing, bessen en karamel. Smaak: De smaak is vol en uitnodigend - van frisse citrusvruchten tot rijke bessen, van de soepelheid die honing teweegbrengt tot de crème-achtige smaak van karamel. Afdrink: Tot slot de zachte afdronk, aanhoudend en rokerig - om nooit meer te vergeten. Johnnie Walker® Odyssey™ kan het beste puur gedronken worden of met een scheutje zuiver water. 36 flessen beschikbaar voor de Benelux.

Reviews

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: John Walker & Sons Odyssey, 0,7 ltr., 40% alc.

Design: DC-Webdesign.nl