Bel: 0117-383787 of kom gezellig even binnen lopen

De online shop van Slijterij De Vuurtoren, Het Meisje van de Slijterij

Hennessy X.O 70cl limited edition by Frank Gehry,

Limited Edition XO Cognac


Hennessy is vereerd dat de wereldberoemde architect Frank Gehry (o.a. Guggenheim, Bilbao & Opus Tower, Hong Kong) het 150e jubileum van de X.O cognac wil opluisteren met een bijzondere limited edition.


Hennessy en Frank Gehry delen het verlangen om bestaande grenzen uit te dagen, zij zien beperkingen als een vruchtbare bodem voor creativiteit.


De gedeeltelijk gouden karaf belichaamt Frank Gehry's voornaamste thema in zijn ontwerpen; de reflectie van licht.
Het plexiglas front van de coffret verbeelt de golvende bewegingen van de rivier de Charente en verleidt je met een eerste hint van het iconische silhouet van de karaf.

Beschikbaarheid: Uit voorraad

€ 199,00

 

In onze winkel in Sluis heeft u nog veel meer keus!

Details

Details

Het Hennessy Comité de Dégustation onderscheidt zeven hoofdstukken in de zintuiglijke ontdekkingsreis van de Hennessy X.O die naadloos in elkaar overgaan. Hoewel er van persoon tot persoon kleine verschillen bestaan in de perceptie is de Flavour Odyssey in principe als volgt:

Sweet Notes met gekristalliseerd fruit, sinaasappel en abrikoos gaan op in een Flowing Flame, een golf van warmte creëert een robuuste en voluptueuze rondheid. De Rising Heat brengt het fruit terug in warme tonen waarbij de complexe smaken van langgerijpte eaux-de-vie zich langzaam ontvouwen. Een rustgevende Chocolate Lull streelt het palet met de rijke, donkere smaak van chocolade en een zijdeachtige soepelheid, waarna een contrasterende Spicy Edge de verleidelijke tonen van specerijen stevig aanzet en Wood Crunches de aroma’s van eikenhout, verweven met vanille, doet opleven en weer doet wegsterven tot de uiteindelijke Infinite Echo, een lange, complexe, subtiele afdronk.

Reviews

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Hennessy X.O 70cl limited edition by Frank Gehry,

Design: DC-Webdesign.nl