Bel: 0117-383787 of kom gezellig even binnen lopen

De online shop van Slijterij De Vuurtoren, Het Meisje van de Slijterij

Game of Thrones Single Malt Collection, 9 x 70 cl.

Bestel nu uw complete set met alle negen Game of Thrones Single Malts hier!Beschikbaarheid: In voorraad

€ 639,00

 

In onze winkel in Sluis heeft u nog veel meer keus!

Details

Details

Clynelish Reserve - House Tyrell: Clynelish is gelegen tussen groene velden en glooiende heuvels, met prachtige uitzichten op de Noordzee.
70 cl, 51,2% alc.

Royal Lochnagar 12 Year Old - House Baratheon: Royal Lochnagar werd gezien als een whisky die een koninklijke familie waardig was; na het bezoek van koningin Victoria en prins Albert in 1848 kreeg de distilleerderij een koninklijke status.
70 cl., 40% alc.

Dalwhinnie Winter's Frost - House Stark: Extreme omstandigheden zorgen voor de kenmerkende, honingachtige zoetheid en kruidige warmte van Dalwhinnie Winter's Frost.
70 cl., 43% alc.

Cardhu Gold Reserve - House Targaryen: De Cardhu-distilleerderij werd in de 19e eeuw geleid door Helen Cumming en haar schoondochter Elizabeth. Het waren tijden waarin de whisky-industrie bijna geheel werd gedomineerd door mannen.
70 cl., 40% alc.

Lagavulin 9 Year Old - House Lannister: Lagavulin is een van de meest legendarische single malt-merken en wordt al meer dan 200 jaar vervaardigd aan de kust van Islay.
70 cl., 46% alc.

Talisker Select Reserve - House Greyjoy: De gelaagde smaken en het kenmerkende maritieme karakter van Talisker Select Reserve vormen het resultaat van de door golven geteisterde kusten van dit eiland.
70cl., 45,8% alc.

Singleton of Glendullan Select - House Tully: De kracht van water stroomt door zowel Huis Tully als door The Singleton Glendullan Select, aangezien deze whisky wordt geproduceerd op de banken van de Fiddich-rivier in de bosrijke heuvels van Dufftown.
70 cl., 40% alc.


Oban Little Bay Reserve - The Night's Watch: De distilleerderij van Oban ligt onder een steile rotswand die over de baai uitkijkt, op de grens tussen de westelijke hooglanden en de eilanden van Schotland.
70 cl., 43% alc.

Mortlach 15 yrs old - Six Kingdoms : De negende en laatste toevoeging aan deze serie Single Malts: Deze whisky is een eerbetoon aan een van de krachtigste personages en aan het lot van Westeros, waar van de eeuwenoude Zeven Koninkrijken aan het eind van de epische strijd om de IJzeren Troon nog slechts zes overblijven.
70 cl., 46% alc

Reviews

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Game of Thrones Single Malt Collection, 9 x 70 cl.

Design: DC-Webdesign.nl