Bel: 0117-383787 of kom gezellig even binnen lopen

De online shop van Slijterij De Vuurtoren, Het Meisje van de Slijterij

Don Papa Rum 7 jaar oud in Limited Edition Comic Canister, 70 cl., 40% alc.

Don Papa Rum, de eerste premium ‘small batch’ rum uit de Filipijnen, geniet nu wereldwijd succes terwijl de rum-voetafdruk van de Filipijnen nieuwe landen bereikt en nu de derde grootste rummarkt ter wereld is, naast India en de VS.

Dit is een Limited Edition, de zogenaamde Comic Canister.

Gedistilleerd en meer dan zeven jaar gerijpt in Amerikaanse eiken vaten op het eiland Negros Occidental (plaatselijk bekend als Sugarlandia) vormt samen met het pure, originele Negros-suikerriet de basis voor Don Papa Rum's lange, rijk gestructureerde afdronk en smaken van vanille, honing en gekonfijt fruit.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 39,99

 

In onze winkel in Sluis heeft u nog veel meer keus!

Details

Details

DON PAPA RUM ONTHULT DE LIMITED EDITION ‘COSMIC CANISTER’
Deze Vaderdag cadeauverpakking toont de mystieke wereld van Don Papa’s spirituele oorsprong.
 
Don Papa Rum, de premium ‘small batch rum’, onthult de gelimiteerde ‘Cosmic canister’ voor Vaderdag 2020. Deze flessenhuls toont de mystieke wereld van Don Papa’s spirituele oorsprong: het eiland Negros in de Filipijnen, lokaal bekend als Sugarlandia.

De vanaf juni 2020 beschikbare ‘Cosmic Canister’ is een betoverend visueel plaatje, geïnspireerd door Papa Isio’s tijd in de bergen van Negros als sjamaan. De naamgenoot van Don Papa is de onbezongen held en mysticus Papa Isio. Papa Isio was één van de leidende figuren eind 19e eeuw tijdens de Filipijnse revolutie. Initieel werkte hij als voorman van de suikerrietplantage op Negros maar werd later bekend om zijn leiderschap en moed die een belangrijke rol hebben gespeeld bij de bevrijding van Negros, dat toen nog onder het Spaanse bewind viel. Don Papa is geïnspireerd op deze legende en vangt in elke fles zijn geest en zijn gevoel voor magie.

De gelimiteerde Vaderdag flessenhuls omvat ook een diepere verkenning van de hypnotiserende, tropische en magische wereld van het eiland Negros (Sugarlandia). Sugarlandia is een plaats van magisch realisme, waar niets is wat het lijkt. De flessenhuls bevat een fles Don Papa Rum 7, bekend om zijn lange, rijk gestructureerde afdronk en smaken van vanille, honing en gekonfijt fruit.

Reviews

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Don Papa Rum 7 jaar oud in Limited Edition Comic Canister, 70 cl., 40% alc.

Design: DC-Webdesign.nl