Bel: 0117-383787 of kom gezellig even binnen lopen

De online shop van Slijterij De Vuurtoren, Het Meisje van de Slijterij

Don Papa Rum Giftpack met exclusief glas, 70 cl.,

Giftpack Don Papa 7 years old met exclusief bijzonder glas!

Beschikbaarheid: Uit voorraad

€ 49,99

 

In onze winkel in Sluis heeft u nog veel meer keus!

Details

Details

Het glas is een eerbetoon aan de kleurrijke fauna en flora op de weelderige, vulkanische bodem van Sugarlandia, de lokale naam voor het eiland Negros en vertegenwoordigt daarnaast ook de kleinste primaat ter wereld, het spookdiertje. Het wezentje dat ondeugend op de rand van het glas zit, is ook terug te vinden op het etiket van Don Papa.

Het geschenkpakket, een prachtige doos in Sugarlandia stijl, bestaat uit een fles Don Papa 7 jaar oud (70cl) en het groene spookdier glas. Het geschenk werd geïnspireerd op de mystieke oorsprong van zijn vaderland en de revolutionaire held naar wie deze rum genoemd werd – Papa Isio, ook wel bekend als ‘leeuw van Kanlaon’ verwijzend naar de actieve vulkaan Mount Kanlaon van het eiland Negros.

Het is in Sugarlandia, bekend op zijn eindeloze roetsuikervelden, dat Don Papa wordt geproduceerd van zwart gouden melasse. Gedurende 7 jaar rijpt de rum zorgvuldig in Amerikaanse eiken vaten, alvorens te worden geselecteerd en perfect geassembleerd door de meesterblender van Don papa.

Reviews

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Don Papa Rum Giftpack met exclusief glas, 70 cl.,

Design: DC-Webdesign.nl