Bel: 0117-383787 of kom gezellig even binnen lopen

De online shop van Slijterij De Vuurtoren, Het Meisje van de Slijterij

Dom Pérignon Champagne rosé vintage 2004, 75 cl., 12,5% alc.

De Rosé Vintage 2004 zal zijn stempel achterlaten op de geschiedenis van Dom Pérignon.
In tegenstelling tot 2003, hadden de wijngaarden een stabiel jaar met rijk uitgeruste, grote trossen. Doordat er geen extreme weersomstandigheden waren gedurende het grootste deel van het seizoen en zelfs de maand augustus nogal koel bleef, was het dit weer, in combinatie met de droge hitte van de laatste weken van september, waardoor deze Rosé Vintage haar zeer rijke smaak heeft.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 350,00

 

In onze winkel in Sluis heeft u nog veel meer keus!

Details

Details

Dom Pierre Pérignon nam in 1668 de taak over als keldermeester in de Abbey van Hautvillers. 47 jaar lang bleef hij ontdekken en uitvinden om de kwaliteit van de druiven te verbeteren met nieuwe technieken in de wijnbouw. Hij zag bijvoorbeeld dat hij van een zachte en fractionele druk op de blauwe druiven witte wijn kon maken. Ook kon het mengen van verschillende cru’s en druivenrassen hem aan de beste wijnen helpen.
Dom Pérignon wordt alleen gemaakt van de beste druiven en mag slechts worden uitgebracht in de meest uitzonderlijke jaren. Deze innovaties werden de regels van de ‘méthode champenoise’.

Dom Pérignon was een creator. Hij werkte aan een wijn die voelt als ‘het drinken van de sterren’.
Dom Pérignon zag het als zijn persoonlijke missie om ‘de beste wijn ter wereld te maken’. Dom Pérignon is een wijn als geen ander. Omdat Dom Pérignon een hartstochtelijke werker was en zeer precies observeerde, slaagde hij erin om van de niet-mousserende wijnen de sprankelende en prestigieuze wijn te maken die van de twee druivenrassen chardonnay en pinor noir druif gemaakt werd.

Al vanaf de eerste slok was het de favoriete wijn voor de meest prestigieuze evenementen en deze wordt tot vandaag de dag zeer geliefd.

Reviews

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Dom Pérignon Champagne rosé vintage 2004, 75 cl., 12,5% alc.

Design: DC-Webdesign.nl