Bel: 0117-383787 of kom gezellig even binnen lopen

De online shop van Slijterij De Vuurtoren, Het Meisje van de Slijterij

Chimay Trappist Triple 'Cinq Cents', 0,75 ltr., 8% alc.

De Tripel Chimay, de benjamin van de Abdij, draagt het etiket "Cinq Cents" op de fles van 75 cl. In dit goudgele bier vinden zachtheid en bitterheid een zeldzaam evenwicht
Het aroma van het bier in de mond is afkomstig van de reukstoffen van hop: we merken een fruitige toets van muskaatdruiven en -rozijnen, en zelfs rijpe appels. Dit traditionele Belgische bier wordt het best geproefd op een temperatuur van tussen de 6 en 8°C.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 5,95

 

In onze winkel in Sluis heeft u nog veel meer keus!

Details

Details

Om aan hun eigen noden en aan de noden van hun instellingen tegemoet te komen, en om werkgelegenheid te creëren in de streek, zijn de Trappistenpaters Cisterciënzers in 1862 begonnen met de productie van Belgische trappistenbieren en -kazen. Dankzij hun karakter en kwaliteit, hebben deze altijd een groot succes gekend, tot op de dag van vandaag. In 1862 brouwden de monniken van Chimay hun eerste bier met respect voor de kloostertradities en volgens een natuurlijk brouwproces. Het is de gisting die door Pater Theodoor werd afgezonderd en het pure water dat uit de putten onder de Abdij wordt gehaald die de basis vormen van het Chimay bier, een degustatiebier met complexe en harmonieuze aroma's.

Reviews

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Chimay Trappist Triple 'Cinq Cents', 0,75 ltr., 8% alc.

Design: DC-Webdesign.nl