Bel: 0117-383787 of kom gezellig even binnen lopen

De online shop van Slijterij De Vuurtoren, Het Meisje van de Slijterij

Nieuw

Chimay Trappist 'Grande Réserve', 0,75 ltr. 9% alc.

Blauwe Chimay, gedoopt tot « Grande Réserve » in een fles van 75 cl is een donker trappistenbier met een krachtig aroma, waarvan de complexe smaak met de jaren beter wordt. Het bier werd eerst gebrouwen als kerstbier, vandaar het jaartal op de fles.

Dit authentiek Belgisch bier waarvan de geur zweemt naar verse gist gecombineerd met een lichte rozenachtige bloementoets, is bijzonder aangenaam om te drinken. Het aroma dat men proeft wanneer het bier wordt gedegusteerd, accentueert de heerlijke geur terwijl ook een lichte maar aangename gekaramelliseerde smaak vrijkomt.

Best op keldertemperatuur serveren (10 à 12°C).

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 5,95

 

In onze winkel in Sluis heeft u nog veel meer keus!

Details

Details

Om aan hun eigen noden en aan de noden van hun instellingen tegemoet te komen, en om werkgelegenheid te creëren in de streek, zijn de Trappistenpaters Cisterciënzers in 1862 begonnen met de productie van Belgische trappistenbieren en -kazen. Dankzij hun karakter en kwaliteit, hebben deze altijd een groot succes gekend, tot op de dag van vandaag. In 1862 brouwden de monniken van Chimay hun eerste bier met respect voor de kloostertradities en volgens een natuurlijk brouwproces. Het is de gisting die door Pater Theodoor werd afgezonderd en het pure water dat uit de putten onder de Abdij wordt gehaald die de basis vormen van het Chimay bier, een degustatiebier met complexe en harmonieuze aroma's.

Reviews

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Chimay Trappist 'Grande Réserve', 0,75 ltr. 9% alc.

Design: DC-Webdesign.nl