Bel: 0117-383787 of kom gezellig even binnen lopen

De online shop van Slijterij De Vuurtoren, Het Meisje van de Slijterij

Bollinger La Grande Année Brut magnum in luxe houten kist, 1.5 liter, 12% alc.

Om een grote champagne te kunnen produceren, moet je eerst grote wijnen maken. Een grote wijn kan alleen voortkomen uit de beste druiven. In deze geest handelt Bollinger al meer dan 175 jaar. Meer dan 80% van de druiven (pinot noir en chardonnay) is afkomstig van eigen wijngaarden, uitsluitend gesitueerd in Grand of Premier Cru gemeentes. Na de oogst vindt de eerste vergisting (apart per per druivenras, per wijngaard) plaats in houten vaten (afkomstig uit Bourgogne). Een kostbaar proces, maar een essentieel onderdeel bij Champagne Bollinger. Het bedrijf is nog steeds in handen van de familie, die ervoor zorgt dat de unieke stijl van dit champagnehuis gewaarborgd blijft.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 225,00

 

In onze winkel in Sluis heeft u nog veel meer keus!

Details

Details

Productomschrijving
Complex glas. Rijk geurend en goud geel van kleur. Zeer fijne en weelderige mousse. Prachtig breed van smaak met kenmerken van appel, brioche brood, paddenstoelen, geroosterd brood en aangenaam citrus. Opent zich gedurende de tijd dat deze in het glas zit

Wijn en spijs
Een grootse champagne voor feestelijke gebeurtenissen. Een uitstekende begeleider van voor-, hoofd- en nagerechten: zwezerik, coquilles, kreeft, gevogelte, kalfsfilet, créme brulée, tarte tatin, geiten- en witschimmelkazen.

Vinificatie
Champagne Bollinger maakt enkel in zeer goede jaren een jaartal champagne, genaamd Champagne Bollinger La Grande Année Brut. Het is de prestige cuvée van Bollinger. 

Reviews

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Bollinger La Grande Année Brut magnum in luxe houten kist, 1.5 liter, 12% alc.

Design: DC-Webdesign.nl