Bel: 0117-383787 of kom gezellig even binnen lopen

De online shop van Slijterij De Vuurtoren, Het Meisje van de Slijterij

Belvedere Bespoke Vodka, 1.75 liter, 40% alc.

Prachtig uniek gepersonaliseerde fles Belvedere 1,75 liter. Zilverkleurig met een sfeervol lichtje. De fles is zilverkleurig en wordt speciaal voor u gegraveerd met een speciale techniek.
Uw tekst mag uit maximaal 14 tekens bestaan, inclusief de spaties. Levertijd ongeveer 7 werkdagen.


Beschikbaarheid: In voorraad

€ 149,95

 

In onze winkel in Sluis heeft u nog veel meer keus!

* Vereiste velden

Details

Details

Altijd al een magnum Belvedere vodka willen hebben maar nog niet aangeschaft?
Goedzo, want je kunt deze nu bij ons laten personaliseren. Levertijd ongeveer 7 werkdagen, Belvedere Bespoke 1,75 liter zilveren fles met lichtje die de tekst verlicht die via een speciale graveertechniek aangebracht wordt.
Ruimte voor maximaal 14 tekens inclusief spaties en leestekens. Prachtig geschenk of voor jezelf.

Belvedere, wat betekent ‘mooi om te zien’, is het resultaat van 600 jaar Poolse vodka traditie.
De enige ingrediënten in Belvedere zijn Dankowskie rogge en artesisch water uit eigen bron. Vier keer gedistilleerd voor optimaal behoud van karakter en smaak.

Deze kwaliteit en een edgy benadering van urban nightlife maakt ‘Belve’ tot de favoriet van creatieve trendsetters als Rihanna, Matthew Williamson en Grace Jones.

Vodka wordt vaak gedefinieerd als een spirit zonder aroma, smaak en complexiteit. Deze perceptie is echter gebaseerd op ‘new style’ vodka’s, niet op de traditionele en op authentieke wijze geproduceerde vodka’s uit de ‘Vodka Belt’ (Polen, Oekraïne, Rusland en Scandinavië).

Het verschil tussen deze types vodka’s zit hem in textuur, mondgevoel en smaakbeleving. Belvedere streeft met haar vodka naar een karaktervolle balans van puurheid en complexiteit.

Het mooie aan vodka is dat het karakter volledig bepaald wordt voor en tijdens de distillatie. Je creëert een spirit om direct van te kunnen genieten, dus verfijnen en polijsten hoort intrinsiek bij het productieproces, net als bij een diamant.

Reviews

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Belvedere Bespoke Vodka, 1.75 liter, 40% alc.

Design: DC-Webdesign.nl