Bel: 0117-383787 of kom gezellig even binnen lopen

De online shop van Slijterij De Vuurtoren, Het Meisje van de Slijterij

Ayala Cuvée Perle d'Ayala Brut Millésimé 2006 in giftbox, 75 cl., 12% alc

Hoogste kwaliteit mousserende witte wijn van de beste wijngaarden uit Champagne. Langdurig op gistcellen gerijpt voor botteling (8 jaar). Daardoor complex, met typische deeg en brioche-aroma's en zeer mineraal getypeerd.
Wordt alleen in topjaren gemaakt en komt op dronk op de markt.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 109,00

 

In onze winkel in Sluis heeft u nog veel meer keus!

Details

Details

Cuvée Perle d’Ayala Brut Millésimé 2006 is de ultieme expressie van de beste Grands Crus in de Champagne regio. Intens mineraal, strak en krachtig van smaak. Mild, minder prominente zuren, meer deeg en brioche-aroma's. Dé favoriet onder liefhebbers van Champagne van hoge kwaliteit.

Het Champagnegebied is een uitgestrekt gebied rondom Reims. Het wijngebied, in de prehistorie een binnenzee, wordt gekarakteriseerd door een speciale kalkbodem die bestaat uit fossielen van zeedieren die toen in deze binnenzee leefden. Door de noordelijke ligging van het gebied worden de Champagnes altijd getypeerd door een zekere frisheid.
Een spannende, krachtige Champagne met een verfijnde lange afdronk. Deze Champagne is rijk van smaak. Combineer hem met smaakvolle gerechten als gebraden kalfsvlees, gevulde kip of tarbot filet met botersaus.
Hoogste kwaliteit mousserende witte wijn van de beste wijngaarden uit Champagne. Langdurig op gistcellen gerijpt voor botteling (8 jaar). Daardoor complex, met typische deeg en brioche-aroma's en zeer mineraal getypeerd. Wordt alleen in topjaren gemaakt en komt op dronk op de markt.
Samenstelling 80% Chardonnay en 20% Pinot Noir.

Reviews

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Ayala Cuvée Perle d'Ayala Brut Millésimé 2006 in giftbox, 75 cl., 12% alc

Design: DC-Webdesign.nl