Bel: 0117-383787 of kom gezellig even binnen lopen

De online shop van Slijterij De Vuurtoren, Het Meisje van de Slijterij

Zuidam Korenwijn 5 jaar, Single Barrel, 0,5 ltr. 38% alc.

Zuidam Oud-Hollandsche Korenwijn 5 jaar wordt gedistilleerd uit de allerbeste granen en zorgvuldig geselecteerde kruiden.
Na de distillatie is deze genever in een klein Amerikaans eikenhouten fust van 190 liter afgevuld.
Nadat hij uit het fust is gehaald, is hij niet meer gefiltreerd om de smaak zo optimaal mogelijk te bewaren. De genever uit dit vat is niet meer vermengd met genever uit andere vaten (Single Barrel botteling).

Elk vat smaakt namelijk uniek.
Het Amerikaanse eikenhout waarop deze genever is gelagerd, geeft een hele rijke smaak met heerlijke tonen van vanille, toffee, karamel en hout.
De ruime lagertijd van vijf jaar zorgt dat hij zijdezacht is van smaak. Deze Korenwijn laat zich door zijn delicate smaak als aperitief én als digestief drinken.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 20,99

 

In onze winkel in Sluis heeft u nog veel meer keus

Details

Details

Zuidam Distillers is in 1975 opgericht door Fred van Zuidam. Toen nog onder de naam Baarle International. Hiervóór werkte Fred van Zuidam bij De Kuijper in Schiedam, waar hij zorg droeg voor de inkopen, productie en recepten. Na ongeveer twintig jaar voor De Kuijper te hebben gewerkt, werd het voor Fred tijd om voor zichzelf te beginnen. In 1975 kocht hij een stukje grond in Baarle Nassau en bouwde hij er zijn distilleerderijtje. Met tweedehands ketels, een afvullijntje en wat tanks wilde hij de beste kwaliteitsliqueuren van Nederland maken. Inmiddels is Zuidam Distillers uitgegroeid tot een ambachtelijk bedrijf van formaat met internationale allure.

Reviews

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Zuidam Korenwijn 5 jaar, Single Barrel, 0,5 ltr. 38% alc.

Design: DC-Webdesign.nl