Bel: 0117-383787 of kom gezellig even binnen lopen

De online shop van Slijterij De Vuurtoren, Het Meisje van de Slijterij

Proeflokaal

In Breskens aan het Oranjeplein beschikken we vanaf maart 2017 over een bijzonder cursus & proeflokaal waar we proeverijen en masterclasses organiseren.
Ook kunt u bij ons een proeverij op maat bestellen voor groepen van minstens 10 en maximaal 50 personen. Van een proeverij voor de beginnende wijnenthousiast tot een themaproeverij dessertwijnen. Van een whiskytasting tot een G&T of rum masterclass. U zegt het maar.

Ook bieden wij de mogelijkheid voor een zogenaamde 'proeftafelsessie'. U kunt dan met collega's of zakenrelaties een avond of middag geïnspireerd worden door verhalen over Social Business en het Nieuwe Ondernemen door Petra de Boevere, dit gelardeerd met een proeverij van mooie wijnen en bijpassende hapjes. Informeer bij ons naar de mogelijkheden!

Achter in onze winkel in Sluis bevindt zich een proeflaboratorium zodat we u daar kunnen helpen bij het kiezen van de juiste whisky, of die ene bijzondere jenever of gin.

In het proeflokaal in Breskens is het minimaal aantal deelnemers voor een proeverij op maat altijd 10. Bij minder dan 10 deelnemers worden er 10 deelnemers berekend.
Neem tijdig contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

Proeverijen en Masterclasses zijn mogelijk op maandag t/m vrijdag. Op zaterdag en zondag verzorgen we geen proeverijen. U kunt op die dagen uiteraard wel in onze winkel in Sluis terecht die zeven dagen per week is geopend.

Agenda:

Vrijdag 19 oktober; Breskens, Masterclass rum, aanvang 20.00 uur, deelname € 25,00
Donderdag 1 november; Sluis, doorlopende Taliskertasting op de winkelvloer, vrij entree 11.00-17.00 uur.
Donderdag 8 november; Breskens, exclusieve Champagnetasting Bollinger & Ayala, aanvang 20.00 uur, deelname € 40,00
Vrijdag 7 december; Breskens, inloopproeverij feestwijnen 19.00 uur, entree € 10,00, met refund bij bestelling € 100 aan wijnen.

De proefavonden en masterclasses in Breskens starten doorgaans om 20.00 uur mits niet anders vermeld en duren zo'n 2,5 uur.

 

3 Artikel(en)

per pagina

3 Artikel(en)

per pagina

Design: DC-Webdesign.nl