Bel: 0117-383787 of kom gezellig even binnen lopen

De online shop van Slijterij De Vuurtoren, Het Meisje van de Slijterij

Masterclass Bodegas Principe de Viana 26 september 2017, 20.00 uur

Op deze avond vertelt export manager Luis Miguel Soler u in ons proeflokaal in Breskens alles over Bodegas Principe de Viana en proeven we de wijnen door.

Príncipe de Viana is één van de meest moderne, vooruitstrevende wijnbedrijven in Navarra, Spanje. Sinds de oprichting in 1983 groeit het bedrijf nog steeds. De Navarra wijnen die onder het label Príncipe de Viana worden verhandeld, zijn de belangrijkste wijnen van de Bodegas en tevens het eerste exportmerk. Voor deze wijnen worden de traditionele Navarra druiven, Tempranillo, Garnacha en Viura, met de internationale druiven Cabernet Sauvignon, Chardonnay en Merlot gecombineerd. Dit resulteert in bijzondere en opvallende kwaliteitswijnen!

De filosofie van Principe de Viana is gebaseerd op duurzaam management van de wijngaarden, wat de garantie geeft voor goede kwaliteit druiven die op een milieubewuste manier verkregen zijn. Om dit te bereiken worden traditionele methoden samen met geavanceerde technologieën gebruikt, waarop besluiten worden gebaseerd. Het resultaat vertaalt zich in druiven van uitstekende kwaliteit, die de potentie van de streek uitdrukken.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 10,00

 

In onze winkel in Sluis heeft u nog veel meer keus

Details

Details

Aanvang 20.00 uur, Lokatie Proeflokaal de Vuurtoren, Oranjeplein 5, Breskens. Let op! Engelstalig!

Reviews

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Masterclass Bodegas Principe de Viana 26 september 2017, 20.00 uur

Design: DC-Webdesign.nl