Bel: 0117-383787 of kom gezellig even binnen lopen

De online shop van Slijterij De Vuurtoren, Het Meisje van de Slijterij

Johnnie Walker Platinum Label 18 years, 0,7 ltr., 40% alc.

Een eigentijdse en subtiel rokerige blend die de karakteristieke volle aroma's van de Schotse blended whisky's van JOHNNIE WALKER® gestalte geeft en waarin de krachtige, zoete en elegante stijl van de Speyside tot uiting komt. Hij heeft een vol, donker en intens aroma, de beloning voor wie alle tijd neemt om ervan te genieten.

Vruchtencompote, mout, granen, zacht romige vanille en geurige amandelen en mandarijnen geven JOHNNIE WALKER PLATINUM LABEL™ zijn wasachtige, fruitige en zoete smaak, vermengd met een licht droog bittertje met een vleugje rook.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 64,95

 

In onze winkel in Sluis heeft u nog veel meer keus

Details

Details

Sinds de oprichting van het bedrijf maakte de familie Walker, met in hun kielzog jongere generaties Master Blenders, exclusieve Schotse whisky's voor de directeuren van hun bedrijf en voor privébijeenkomsten – bijzondere whisky's die alleen in select gezelschap werden gedronken, bij bijzondere gelegenheden. Geheel in deze traditie is JOHNNIE WALKER PLATINUM LABEL™ een buitengewoon rijke, 18 jaar oude Schotse whisky met een volle smaak, speciaal vervaardigd voor die bijzondere momenten. JOHNNIE WALKER PLATINUM LABEL is afkomstig van een gelimiteerd aantal vaten, zorgvuldig geselecteerd en opgeslagen tijdens het rijpingsproces, vanwege hun uitzonderlijke karakter. Het is een intense, zachte en subtiel gerookte blend, gemaakt van single malts en grain whisky's, allemaal minimaal 18 jaar perfect gerijpt.

Reviews

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Johnnie Walker Platinum Label 18 years, 0,7 ltr., 40% alc.

Design: DC-Webdesign.nl