Bel: 0117-383787 of kom gezellig even binnen lopen

De online shop van Slijterij De Vuurtoren, Het Meisje van de Slijterij

Highland Park Odin, 0,7 ltr., 55,8% alc.

Single Malt Scotch Whisky
16 years old
Laatste release in de Walhalla Serie.

Nog enkele flessen op voorraad!

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 395,00

 

In onze winkel in Sluis heeft u nog veel meer keus

Details

Details

Odin, Alvader van de Noorse Goden en heerser van Asgard, heeft een enorm complex karakter.
Hoewel hij bekend staat als 'de furie'. meedogenloos strijd voert en meer dan welke andere God wordt gevreesd, wordt hij ook gedreven door een onvermoeibare queeste naar wijsheid.
Door het opofferen van een oog om te kunnen drinken uit de Bron der Wijsheid heeft Odin een on-metelijke hoeveelheid kennis en inzicht gewonnen. Met slechts één oog, dat vlamt als de zon, vormt Odin een onheilspellend figuur. Uit zijn helm steken twee dramatische hoorns, elk vertegenwoordigt één van zijn raven Huginn (Gedachte) en Muninn (Geheugen). Om zijn honger naar kennis nog meer te voeden, cirkelen zij trouw elke dag over de Negen Rijken en brengen geheimen en nieuws terug naar Odins domein. Odin heeft diepgang, is complex en vraagt vaak om aanzienlijke reflectie, net zoals deze laatste release in de Highland Park Walhallacollectie.

 "Odin” is een single malt Scotch whisky die het waard is vergeleken te worden met de Vader der Goden. Hij verdient zijn plek aan de top van deze karakteristieke collectie whisky's.

Reviews

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Highland Park Odin, 0,7 ltr., 55,8% alc.

Design: DC-Webdesign.nl