Bel: 0117-383787 of kom gezellig even binnen lopen

De online shop van Slijterij De Vuurtoren, Het Meisje van de Slijterij

Graham's Crusted Port 2003

Perfecte dieprode kleur. In de neus ontdekt men rijke, geconcentreerde aroma's van rijp rood fruit met een hint van braambessen. De fruitige, kruidige smaak is mooi in balans met rijpe, stevige tannines.
Aanbevolen bij blauwschimmelkaas, rijke Hollandse kaassoorten en pure chocolade. Het is aanbevolen de fles enkele uren rechtop te zetten alvorens te ontkurken en vervolgens te decanteren.

Deze crusted Port is een blend van schitterende ports uit 2 of 3 verschillende oogsten, afkomstig uit Quinta dos Malvedos en andere topwijngaarden uit de omgeving. De rijping op fles geschiedt in de kelders van Graham's.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,95

 

In onze winkel in Sluis heeft u nog veel meer keus

Details

Details

Blend van traditionele Portugese variëteiten uit de Douro-vallei, zoals Touriga Nacional, Touriga Francesa, Tinta Barroca, Tinta Roriz en Tinto Cão. Traditionele vinificatie. Lagering gedurende 2 tot 3 jaar op eiken vaten. Het jaar op het etiket verwijst naar het jaar van botteling. Na botteling nog een rijping van minimum 3 jaar op fles. Deze port kan verder nog ouderen. Lichte depotvorming kan voorkomen als de port ouder wordt.

Reviews

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Graham's Crusted Port 2003

Design: DC-Webdesign.nl