Bel: 0117-383787 of kom gezellig even binnen lopen

De online shop van Slijterij De Vuurtoren, Het Meisje van de Slijterij

Glenmorangie the Craftmanscup, 70 cl., 40% alc.

Deze geschenkverpakking bevat een Glenmorangie Original 70cl samen met twee metalen kopjes die gebaseerd zijn op het thema; ‘The Men of Tain’s Craftman Cup’.

Toegankelijk voor beginnende whiskydrinkers en mooi genuanceerd voor de kenners.
Een echte whisky om altijd en overal van te genieten.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 53,50

 

In onze winkel in Sluis heeft u nog veel meer keus

Details

Details

De twee metalen koppen zijn een eerbetoon aan de Men of Tain en hun traditie om hun Glenmorangie dram uit een tinnen kopje te drinken

Glenmorangie Original is een uitnodigende single malt whisky uit de Highlands die bekend staat om zijn zachtheid en toegankelijkheid. The Original definieert de huisstijl van de Glenmorangie distilleerderij. De whisky is twee maal gedistilleerd in de langste stills van Schotland en krijgt zo haar delicate gelaagdheid met veel florale en fruitige elementen.

De rijping op ex-bourbon vaten van Amerikaans wit eiken voegt hieraan tonen van vanille en perzik toe. De vaten worden slechts twee keer gevuld met spirit. Iedere fles Original bevat naast 1st fill en 2nd fill van de ex-bourbon vaten een beetje whisky gerijpt op designer vaten, gemaakt van langzaam gegroeid Amerikaans eiken uit ons eigen bos in de Ozark bergen (USA) wat aan de lucht gedroogd is en met de hand gebrand.

Reviews

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Glenmorangie the Craftmanscup, 70 cl., 40% alc.

Design: DC-Webdesign.nl