Bel: 0117-383787 of kom gezellig even binnen lopen

De online shop van Slijterij De Vuurtoren, Het Meisje van de Slijterij

Glenmorangie 25 years old, 0,7 ltr.

Kleur: Oud goud.
Geur: De zwoele geuren van een boomgaard aan het einde van de zomer vol met kersen en pruimen en braamstruiken vermengen zich met kwistige tonen van chocola en koffie gevolgd door de plotselinge helderheid van verse munt.
Smaak: Groots en vol van smaak is het effect haast kauwbaar en laat de whisky een filmisch laagje na in de mond. De initiële smaakexplosie van bosvruchten op de tong wordt vervangen door de gesuikerde kruidigheid van muntkussentjes waarna een zuivere, levendige smaak van anijs en kaneel naar boven komt. Dit laat de mond tintelen om vervolgens verzadigd te worden met de achtergrondsmaken van bramen en een warme kruidigheid.
Conclusie: Lang met intense warmte. Bramen en kruiden die langzaam wegsmelten.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 375,00

 

In onze winkel in Sluis heeft u nog veel meer keus

Details

Details

Glenmorangie 25 Years Old wordt gemaakt van de oudste en zeldzaamste vaten en slechts in zeer beperkte hoeveelheden per jaar uitgebracht. Deze exquise single malt is een huwelijk van whiskies gerijpt op ex-bourbon, ex-sherry en ex-burgundy vaten. Barstensvol smaken laat deze intense en complexe whisky je het water in de mond lopen. Een scheutje water brengt je naar donkere bossen met de onstuimige aroma’s van donkere bosvruchten als bramen en bessen, gevolgd door zoete marsepein, tropische kokosnoot en kaneel.

Reviews

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Glenmorangie 25 years old, 0,7 ltr.

Design: DC-Webdesign.nl