Bel: 0117-383787 of kom gezellig even binnen lopen

De online shop van Slijterij De Vuurtoren, Het Meisje van de Slijterij

Drambuie 15 years old, 0,7 ltr., 43% alc.

Het hart van deze originele Schotse whiskylikeur is onveranderd; dit is een geheim mengsel van kruiden, specerijen en heidehoning zoals ontwikkeld in 1745.
In Drambuie 15 years old wordt dit elixir echter gehuwd met enkel de beste Speyside malt whiskies van minimaal 15 jaar oud.
Serveer Drambuie 15 years old puur of met ijs.

Neus: Aromatisch en kruidig met citrustonen en butterscotch en daaroverheen het geurige van gras en duidelijke aanwezigheid van malt whisky.
Smaak
: Zijdezacht mondgevoel. De frisscherpe geur van citrus en citroengras wordt gevolgd door meer complexe warme tonen van mout, toffee en heide.
Finish: Moutbiscuit en frisse groene tonen met daaronder de onmiskenbare warmte van het Drambuie elixir.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 43,99

 

In onze winkel in Sluis heeft u nog veel meer keus

Details

Details

Een verfijnde, drogere expressie van Drambuie. Een likeur, maar met duidelijke whiskykenmerken. Door de vergaring van mooie vaten malt whisky de afgelopen eeuw om te laten rijpen en te gebruiken in de productie van de reguliere likeur kan Drambuie’s Master Blender nu putten uit een rijke en bijzondere voorraad. Uit deze reserves zijn de beste Speyside malts geselecteerd van 15 jaar of ouder voor hun zachte en complexe geuren en smaken die perfect combineren met het kruidige aroma en vleugje honing van het Drambuie elixir. Een drankje om rustig van te genieten, puur of met ijs. Aantrekkelijk voor zowel bestaande Drambuie liefhebbers als voor whisk(e)ydrinkers. Het is werkelijk ‘an dram buidheach’, ofwel ‘the drink that satisfies’. Drambuie 15 years old is gebotteld op 43% alcohol, iets sterker dan de reguliere likeur om zo de intensiteit en nuances van de smaken optimaal tot hun recht te laten komen. De fles is qua vorm gelijk aan die van het reguliere product, maar uitgevoerd in chique olijfkleurig glas. De geschenkdoos doet sterk denken aan whiskyverpakkingen en vermeldt duidelijk het 15 years old ‘age statement’. Sinds de lancering is Drambuie 15 years old al met enkele vooraanstaande awards bekroond, namelijk het goud voor ‘Best Drinks Launch of the Year’ van Drinks International magazine en het zilver voor ‘Best Liqueur’ van The Spirits Business Spirits Masters.

Reviews

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Drambuie 15 years old, 0,7 ltr., 43% alc.

Design: DC-Webdesign.nl